Нашата история

Опитът ни в сферата на счетоводното обслужване на български и чуждестранни фирми е повече от 20 години.

  • От 1994 г. до 2013 г. дружеството, с което работехме, беше Четинян и Ко. ЕООД.
  • През месец април 2013 г. бяхме поканени и регистрирахме дружеството Крестън БулМар – Пловдив ООД. Като част от глобалната мрежа на независими счетоводни фирми Крестън Интернешънъл обогатихме практиката си.
  • В началото на 2015 г. направихме следващата голяма стъпка към реализирането на амбициозната ни идея за създаване на обединение на независими счетоводни предприятия с обща корпоративна идентичност ИНБАЛАНС.  От януари 2015 г. ние вече сме „ИНБАЛАНС – Пловдив“ ЕООД и ще продължим да предлага на настоящите си и бъдещи клиенти счетоводни услуги с гаранция за прецизност, отговорност и коректност. 

Структурата ИНБАЛАНС разработва и поддържа информационен сайт за счетоводство и данъци в помощ на бизнеса, достъпен на адрес www.news.inbalance.bg. Предстои организиране на партньорска мрежа във всеки по-голям български град.

Редовен член сме на Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия.

Освен точност и прецизност в нашите услуги, основен наш стремеж е клиентът ни законно да заплати толкова данъци, колкото са възможностите му. Ние не сме само регистратори на документи, а също и доверен и компетентен финансов съветник и консултант.   Ще сме благодарни, ако ни посещавате по-често, хвалите, критикувате, контактувате…